top of page

De tijd vliégt: Herinneringen vangen

Bijgewerkt op: 11 sep. 2023


Herinneringen maken en waardevolle momenten verzamelen - een kunst die we niet genoeg kunnen waarderen. Even stil te staan bij de mooie dingen in ons leven en er ten volle van genieten. Deze momenten zijn als vlinders die door onze vingers glippen.

Boek een fotosessie en leg vast wat je nooit meer terugkrijgt. Maak het tastbaar zoals het nu is, want de tijd wacht op niemand.


Laat de regie los en wees gewoon jezelf, ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van jou en je geliefden in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Samen maken we er een bijzondere belevenis van, met als eindresultaat kostbare beelden waar je met een glimlach en trots op terugkijkt.


"Ik ben niet fotogeniek."

Misschien denk je wel: "Ik ben niet fotogeniek." Mooi; dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ga je niet in geforceerde poses zetten en ik zal je niet vragen om te lachen; ik láat je lachen!

Ik heb zo mijn trucjes om jullie in je comfortzone te brengen. We trekken de natuur in en gaan spelenderwijs aan de slag: een spelletje, een wedstrijdje, gewoon jezelf zijn. Lekker spelen, lachen, genieten van het samenzijn met je gezin.


Straks kijk je terug op een gezellige tijd en heb je prachtige foto's als tastbaar bewijs.
Een eindproduct dat bij jullie past

Je krijgt sowieso een minialbum bij je fotosessie en samen kunnen we het perfecte eindproduct kiezen dat bij jullie past. Misschien is het een prachtig album om door te bladeren of een afdruk aan de muur om die speciale momenten dagelijks te koesteren.


Foto's op je telefoon en de computer heb je genoeg, toch?!

79 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Storytelling

Comentarios


bottom of page