top of page

Waarom mijn foto's in een album?

Heb jij ook dierbare foto's van je jeugd waar je naar kan blijven kijken? Wat je terugbrengt naar toen, waar je toen was, wie je toen was of wilde zijn? Misschien met mensen die nu niet meer in je leven zijn. Misschien met een glimlach vanwege je outfit welke je toen helemaal het einde vond?


Je hebt duizenden foto's op je telefoon, op je computer of in je Cloud, maar niks tastbaars in je handen. Ook in dit digitale tijdperk is een tastbare geschiedenis belangrijk voor ons en onze kinderen.

Ken je onderstaande scène nog?!

Afgedrukte foto's laten je kinderen zien waar ze vandaan komen, wie ze zijn en waarheen ze kunnen gaan. Dat is goed voor hun zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Mijn foto's vertalen jullie leven en jullie liefde voor elkaar. Samen bladeren door het album en herinneringen ophalen: dát is wat telt!

"Dág Woezel & Pip! Mijn dochter van 3 pakt "leest" liever ons fotoalbum. Samen halen we de herinneringen aan die dag op: "toen had jij een huil van lach toch mama" Ja lieverd... én van geluk..." – Sabine

Té druk om een fotoboek te maken


Ja natuurlijk, dat snap ik! Die to-do list is al zó lang... het maken van een fotoboek staat ergens onderaan.

En dáarom doe ik het voor je; die kan je meteen afvinken van je lijstje!

Sessie & collectie


Bij Sophie kies je ná je fotosessie een mooie collectie uit. Dit kan zijn een album, maar ik heb ook diverse prachtige wall-art producten. Tijdens de bestel sessie laat ik je de foto's zien en voorbeelden van fotoproducten, zodat je een goede keus kan maken.


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page