top of page

Je hebt een fotosessie met Sophie. Wat trek je aan ?!

Bijgewerkt op: 3 nov. 2023

We gaan foto's maken waar je nog héél vaak met plezier naar terug gaat kijken. Het is daarom belangrijk dat je outfit zorgvuldig kiest. Je hoeft niet te gaan shoppen, ik weet zeker dat je iets geschikts in je kast hebt.

(Als het voor jou persoonlijk gunstiger is om thuis te zeggen dat de fotograaf heeft geadviseerd nieuwe kleding te kopen; I’ve got your back 😉)


🖼 Spoiler alert: je gaat de foto's waarschijnlijk zó geweldig vinden, dat je er één of meerdere afdrukt aan de muur in je woonkamer wilt hebben, om er de héle dag door naar te kijken! Je zou dus qua kleur kleding kunnen denken aan matchende kleuren met je interieur.Wat trek je aan?


✅ Je eigen stijl, waar je je lekker in voelt. Zorg ervoor dat je kleding comfortabel is, zodat je je gemakkelijk kunt bewegen tijdens de fotoshoot. Dit zal je helpen om natuurlijke en ontspannen foto's te krijgen.

✅ Stem de outfits van de familieleden op elkaar af, zodat ze qua kleur of stijl bij elkaar passen. Dit betekent zeker niet dat iedereen exact hetzelfde moet dragen, maar het kan er wel voor zorgen dat de foto's er samenhangend uitzien.


Tip💗 Het kan slim zijn om te starten met de outfit van mama en de rest daarop aan te passen 😉 Dat is vaak makkelijker dan andersom.

❌ Géén opdrukken met tekst.

✅ Effen kleuren afwisselen met subtiele print (stipje, streepje, ruit, bloempatroon... panterprintje mag ook; “roar!“ 🐯)

✅ Tinten zoals blauw, grijs, groen, roze.

✅ Aardetinten zoals steenrood en oker

❌ Géén felle tinten zoals oranje, felrood of neonkleuren .

❌ Nee, echt géén felrood shirt (dit kan een rode gloed in je gezicht veroorzaken)

✅ Combineer evt. zwarte, witte of beige kleding met kleur

❌ Geen compleet witte of zwarte outfit

❌ Telefoon, sleutels e.d. niet in je zak


Hieronder twee leuke meisjes die zo hun eigen ideeën over hun kleding hadden: ze wilden per sé die gele kousen aan :D Ik vind het fantastisch dat hun ouders daarin meegegaan zijn: het gaat niet om het perfecte plaatje, maar om het vastleggen van de tijd. En daar hoort dit ook bij :D

Daarbij: Als je je kind dwingt in een outfit waar hij/zij het niet mee eens is, krijg je minder ontspannen foto's.


En trouwens; wat is een perfect plaatje eigenlijk? Ik vind dit een gewéldige foto; zo veel plezier als ze hebben en hoe mooi het blauw en geel met elkaar werkt.Dus: trek iets aan waar je blij van wordt en waar je je goed in kan bewegen. Want de bij een fotosessie met Sophie kan het zomaar zo zijn dat je gaat rennen, bomen klimmen of wordt uitgedaagd om spiderman na te doen! Alles om een moment te creëren waarin jullie lekker jezelf en dus op je mooist zijn 💗

90 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Storytelling

コメント


bottom of page